CURRICULUM VITAE

Tarmo Turunen
Kontiotie 5-7 A 7
90530 Oulu
Puhelin: (08) 312 1155
Verkkosivut: http://kotisivu.dnainternet.net/b001apeiron/

TYÖHISTORIA

2008-2010Töissä Plainplayllä.
2006-2007Useiden freelance-käännösten teko Oulun yliopiston Suomen kielen, informaatiotutkimuksen ja logopedian laitokselle. Osallistuminen työvoimatoimiston järjestämälle Mobiiliohjelmointi Linuxilla-kurssille, joka painottui Maemo-ympäristöön ja Gtk-ohjelmointiin. Kurssiin liittyvä työharjoittelu parhaillaan Plainplayllä.
2005-2006Osallistuminen Humanistien täydennyskoulutuskurssille. Harjoittelu Oulun yliopistolla Suomen kielen, informaatiotutkimuksen ja logopedian laitoksella avustamassa englanninkielisten tekstien, artikkeleiden ja hakemusten käännöksissä ja tarkistuksissa.
2003-2005Kuuden kuukauden TestX-kurssille osallistuminen: aiheina testaus ja ohjelmointi. Työharjoittelu Flextronicsilla intranettyökalujen parissa.
2002-2003Web Pro-ohjelmointikurssin jälkimmäiseen puoliskoon osallistuminen. Työharjoittelu Oulusoftissa, jossa pääasiassa tein kurssipalautejärjestelmän uusiksi PHP:llä ja siihen liittyvän Access-raportointitietokannan. Muut tehtävät sisälsivät dokumentointia, käännöstöitä, Norton Ghost:in käyttöä ja auttamista Web-ohjelmointiin liittyvissä kysymyksissä.
2002Web Pro-ohjelmointikurssin ensimmäiseen puoliskoon osallistuminen. Kyseisellä kurssilla käsiteltiin perustoimisto-ohjelmien käyttöä, tietokonerautaan tutustumista, Visual Basic-ohjelmointia ja tietokantoja. Tällä hetkellä olen kyseisen kurssin toisella puoliskolla. Aiheina ovat Java ja Java Server Pages-ohjelmointi sekä tietokannat (SQL).
2001Raportin englannin kielen kieliasun tarkistaminen informaatiotutkimuslaitokselle
Kesätyö Kontinkankaan sairaalassa. Toimistoapulaisena, joka vastasi sihteerin töistä, inventaariosta ja kirjastosta (mukaanlukien lahjoitettujen (ei-lääketieteellisten) kirjojen luetteloimisen)
2000Kesätyö Kontinkankaan sairaalassa. Toimistoapulainen, joka vastasi lääketieteellisen kirjaston uudelleenluetteloinnista ja -kortistoinnista (kortteina, tietokantaan ja luettelona), sekä kokoelman karsimisesta ja täydentämisestä
1999Kesätyö Kontinkankaan sairaalassa. Toimistoapulainen vastuualueina sihteerin työt, inventaario ja kirjasto
Tohtoriväitöskirjan englannin kielen kieliasun tarkistaminen
1996Kolme kuukautta Oulun yliopiston Tutkimuspalveluyksikössä. Tavallisen toimistotyön lisäksi tehtäviin kuului yhteydenpito EU:n kanssa, tekstien kääntäminen englannista suomeen ja toisin päin
1988-90Posiolla työskennellen kuusi kuukautta (eli yhteensä 24 kuukautta)...
  • Matkailuneuvonnassa, joka palvelee myös museona (kahteen otteeseen)
  • Kirjastossa (asiakaspalvelu, lainaukset)
  • Rakennustoimistossa (toimistoapulainen)
1987-88 Kouluapulainen kuuden kuukauden ajan
1986Kuusi kuukautta Posion matkailuneuvonnassa

KOULUTUS

2001Filosofian maisteri, pääaine englantilainen filologia, sivuaineina informaatiotutkimus ja aate- ja oppihistoria

KYVYT


HARRASTUKSET JA MUUTA


Kotisivu | Curriculum Vitae

XHTML, CSS